• Nyaring Sedengan POCKET AIR
  • HEPA Nyaring
  • Utami PANEL Nyaring
  • indeks-bab

Ing 2007, pabrik iki diadegaké ing basa industri air conditioning tengah. Ing 2012, Wucheng UNIPARK cleantech Co., Ltd. iki pangguna. Ing 2019, supaya respon kanggo kawicaksanan perdagangan manca nasional, kedhaftar Shandong UNIPARK Cleantech Co., Ltd. ing zona free. Kanthi gunggung ibukutha kadhaptar saka 22 yuta Yuan. Perusahaan wis adhering semangat inovasi dadi, karo "Kalidad, rega paling, paling layanan" minangka filsafat bisnis, menangaké Highly pangenalan lan Highly ngalembana pelanggan domestik lan manca.