• СРЕДНИ ДЖОБНИ ФИЛТЕРОТ ЗА ВОЗДУХ
  • ХЕПА ФИЛТЕР
  • PRIMARY ПАНЕЛ ФИЛТЕР
  • индексот за

Во 2007 година, фабриката е формирана во централниот индустрија база климатизација. Во 2012 година, Wucheng ZEN CleanTech копродукции, ООД. е регистриран. Во 2019 година, со цел да одговори на националните надворешно-трговската политика, регистрирани Шандонг ZEN Cleantech копродукции, Ltd во слободната зона. Со вкупно регистриран капитал од 22 милиони јуани. На компанијата е да се почитуваат духот на континуирана иновација, со "најдобар квалитет, најдобра цена, најдобра услуга", како бизнис филозофијата, доби високо признание и многу пофалби од домашни и странски клиенти.