Компактен филтер (тип кутија)

 

Примена:

    Се користи во расчистување соби, комерцијални објекти, компјутерски лаборатории, преработка на храна, во болница инспекција, во болница лаборатории, во болница на операција, индустриски работни места, microelectronic компоненти собранието, канцелариски згради, фармацевтски производствени погони.


детали за производот

Тагови производ

карактеристики:

  1. Effective filtration area,
  2. low resistance.
  3. Long service life
  4. Large air flow
  5. Increase of dust capacity

Спецификација:
Frame:Polypropylene and ABS
Medium:Fiber glass/ melt blown
Sealant:Poluurethane
Filter class:E10 E11 E12 H13
Maximum final pressure drop:450pa
Maximum temperature:70ºC
Maximum relative humidity:90%


  • Претходно:
  • Следно:

  •