логистичка поддршка

Промовира логистика преку менторство
Целиот тим ZEN филтер е на располагање за да се оптимизира за обработка на вашите барања цена и да ги следи вашите проекти и наредби. Биде навистина логистичка поддршка.

Ќе одговориме на различните барања брзо:
Специфични пакување
време на испорака,
складирање на клиенти
Сервис за испорака
на пакети пат врз основа на целната локација
производ-специфични ознаки (бар кодови, итн)

Логистика за поддршка