• MEDIUM xhep ajri FILTER
  • HEPA FILTER
  • PRIMARY PANEL FILTER
  • indeks-rreth

Në vitin 2007, fabrika u krijua në bazën qendrore të industrisë ajër të kondicionuar. Në vitin 2012, Wucheng ZEN Cleantech Co, Ltd. është regjistruar. Në vitin 2019, në mënyrë që të përgjigje të politikës kombëtare të tregtisë së jashtme, i regjistruar Shandong Zen Cleantech Co, Ltd në zonën e lirë. Me një kapital total regjistruar prej 22 milionë juan. Kompania ka qenë respektimi frymën e inovacionit të vazhdueshëm, me "cilësi më të mirë, çmimin më të mirë, shërbimin më të mirë" si filozofia e biznesit, fitoi shumë njohje dhe vlerësuar shumë nga konsumatorët vendas dhe të huaj.