• Filter sedeng Pocket hawa
  • HEPA filter
  • Primér panel filter
  • indéks-tentang

Taun 2007, pabrik didirikan dina dasar industri AC sentral. Dina 2012, Wucheng Zen cleantech Co., Ltd. ieu didaptarkeun. Dina 2019, dina raraga respon kana kawijakan padagangan luar nagri nasional, didaptarkeun Shandong Zen Cleantech Co., Ltd. Dina zona gratis. Ku total ibukota kadaptar 22 juta yuan. parusahaan geus adhering ka sumanget inovasi kontinyu, kalawan "kualitas pangalusna, harga pangalusna, layanan pangalusna" salaku falsafah bisnis, meunang kacida pangakuan sarta pohara muji konsumén domestik jeung luar nagri.